‘Geef je
ceremonie
nét dat
beetje extra’

'De ceremonie,
een verzameling
van dankbare
momenten’

’Inspireren,
een belangrijk
onderdeel van
organiseren’

Welkom

Ik, Justine Hoffman, ben gespecialiseerd in dienstverlening bij bijzondere gebeurtenissen. Ik verzorg in goed overleg met alle betrokkenen de organisatie van bijeenkomsten rond trouwen, rouwen, ceremonies of dagvoorzitterschap /spreker bij evenementen.

Of het nu om een huwelijksvoltrekking gaat, een afscheidsbijeenkomst rond een dierbare overledene, een jubileum of evenement, het gaat om gebeurtenissen die eenmalig zijn en die je niet over kunt doen. Daarom is het goed wanneer er iemand is die de regie in handen neemt, je kan helpen en weet wat er allemaal mogelijk en toegestaan is.

‘Goed wanneer er iemand is die de regie in handen neemt’

Wie ben ik

Ik werd in 1976 geboren in de Zaanstreek en woon sinds 2008 In Brabant. Spreken in het openbaar geeft mij energie. In mijn dagelijkse werkzaamheden doe ik dit dan ook graag en regelmatig, ik kan er geen genoeg van krijgen! Inmiddels heb ik al vele ceremonies mogen begeleiden om de meest uiteenlopende reden en op allerlei locaties. Wat ik het allermooiste vind, is dat ik elke keer weer de uitdaging in me heb om de ceremonie nét dat beetje extra mee te geven.

Als zelfstandige trouwambtenaar (B.A.B.S.) heb ik zo een groot aandeel in een heel speciaal moment van twee unieke mensen. Maar ook de laatste dienst begeleiden van een dierbare is een bijzondere taak. Ik ben mij daar dan ook erg van bewust en het is aan mij om alles volgens uw wensen uit te voeren.